Aanmeldprocedure

De training is uitsluitend voor onderwijsprofessionals. Zij kunnen zich inschrijven via het aanmeldingsformulier op deze pagina. Wanneer u zich niet rekent tot de groep ‘onderwijsprofessionals’, kunt u eventueel toch op verzoek geplaatst worden. (Gebruikt u hiervoor het contactformulier.)

Op het inschrijfformulier staat op dit moment één geplande training voor het schooljaar 2019-2020. Deze training zal gaan plaatsvinden in de Witte Villa van DutchBiz in Amersfoort. (De Genestetlaan 7-9, 3818 GW Amersfoort) We beginnen de trainingsdag in verband met eventuele verkeersomstandigheden om 10:00 u (inloop 9:30u) en ronden tussen 16:30 u en 17:00u af.

U kunt het formulier (eventueel met actiecode)ook vrijblijvend invullen, zodat wij weten voor welke regio en welk cursusvorm de meeste belangstelling bestaat. Vanaf dat moment houden wij u op de hoogte van de mogelijkheden tot het volgen van de training tot ScheidingsExpert. De korting van de actiecode blijft geldig tot we een passende mogelijkheid hebben aangeboden.
Het is zelfs mogelijk (tegen meerprijs in verband met overnachtingskosten) de hele training te volgen in één compleet weekend.

Wanneer u gebruik maakt van de open aanmelding, nemen wij, wanneer we het idee hebben een trainingsgroep te kunnen formeren, contact met u op om uw inschrijving definitief te maken.

Plaatsing geschiedt op volgorde van voorkeur en binnenkomst. Wanneer er binnen uw voorkeur nog plaats is binnen een geplande training, krijgt u binnen een week van ons een bevestiging van uw inschrijving met een nota. Pas wanneer deze is voldaan, wordt uw plaatsing definitief. Binnen 5 dagen mag je een reactie verwachten. Mocht dit niet het geval zijn mail dan naar info@ekss.nl

Zie verder de algemene voorwaarden

Registerleraar

Aanmeldformulier ScheidingsExpert

Na insturen van dit formulier, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw inschrijving en eventuele mogelijkheden te bespreken.

Inloggen