Aanmeldprocedure

De training is uitsluitend voor onderwijsprofessionals. Zij kunnen zich inschrijven via het aanmeldingsformulier op deze pagina. Wanneer u zich niet rekent tot de groep ‘onderwijsprofessionals’, kunt u eventueel toch op verzoek geplaatst worden. (Gebruikt u hiervoor het contactformulier.)

Op het inschrijfformulier staan op dit moment twee trainingen gepland voor schooljaar 2021-2022. De eerste training wordt gepland in de directe omgeving van het Hart van Brabant, zodat we voor de zuidelijke provincies makkelijker bereikbaar zijn. De tweede training zal plaatsvinden in de omgeving van Amsterdam CS.  We beginnen de trainingsdagen in verband met eventuele verkeersomstandigheden om 10:00 u (inloop 9:30u) en ronden tussen 16:30 u en 17:00u af.

U kunt het formulier (eventueel met actiecode)ook vrijblijvend invullen, zodat wij weten voor welke regio en welk cursusvorm de meeste belangstelling bestaat. Vanaf dat moment houden wij u op de hoogte van de mogelijkheden tot het volgen van de training tot ScheidingsExpert. De korting van de actiecode blijft geldig tot we een passende mogelijkheid hebben aangeboden.

Wanneer u gebruik maakt van de open aanmelding, nemen wij, wanneer we het idee hebben een trainingsgroep te kunnen formeren, contact met u op om uw inschrijving definitief te maken.

Plaatsing geschiedt op volgorde van voorkeur en binnenkomst. Wanneer er binnen uw voorkeur nog plaats is binnen een geplande training, krijgt u binnen een week van ons een bevestiging van uw inschrijving met een nota. Pas wanneer deze is voldaan, wordt uw plaatsing definitief. Binnen 5 dagen mag je een reactie verwachten. Mocht dit niet het geval zijn mail dan naar  info@ekss.nl

Op veler verzoek hebben we eindelijk een terugkomdag in de vorm van een symposium in de planning! Veel oud-cursisten vinden het fijn om opgedane kennis op te frissen of nieuwe ontwikkelingen mee te krijgen. We stellen ook andere geïnteresseerden in de gelegenheid om dit symposium bij te wonen. Meer uitgebreide informatie over inhoud, gasten en kosten verschijnt na de zomer 2021 op deze pagina. Via info@ekss.nl of via het inschrijfformulier kunt u al (vrijblijvend) een plaats reserveren en we informeren u vanaf dat moment actief.

Zie verder de algemene voorwaarden

Registerleraar

Aanmeldformulier ScheidingsExpert

Na insturen van dit formulier, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw inschrijving en eventuele mogelijkheden te bespreken.