Aanmeldprocedure

De training is uitsluitend voor onderwijsprofessionals. Zij kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op deze pagina. Wanneer u zich niet rekent tot de groep ‘onderwijsprofessionals’, kunt u eventueel toch op verzoek geplaatst worden. (Gebruikt u hiervoor het contactformulier.)

Op het inschrijfformulier staan de data van de reeds vastgelegde toekomstige bijeenkomsten al vermeld. Door deze training aan te vinken schrijft u zich in voor deze reeds geplande cursus. U kunt zich echter ook inschrijven voor een training dichter bij u in de buurt. Wanneer we voldoende belangstellenden hebben voor een training in een bepaalde regio, organiseren wij deze op maat. Bij een  dergelijke inschrijving kunt u ook kiezen voor alternatieve cursusmomenten. Het is zelfs mogelijk (tegen meerprijs in verband met overnachtingskosten) de hele training te volgen in één compleet weekend.

Wanneer u gebruik maakt van de open aanmelding, nemen wij, wanneer we het idee hebben een trainingsgroep te kunnen formeren, contact met u op om uw inschrijving definitief te maken.

Plaatsing geschiedt op volgorde van voorkeur en binnenkomst. Wanneer er binnen uw voorkeur nog plaats is binnen een geplande training, krijgt u binnen een week van ons een bevestiging van uw inschrijving met een nota. Pas wanneer deze is voldaan, wordt uw inschrijving definitief. Binnen 5 dagen mag je een reactie verwachten. Mocht dit niet het geval zijn mail dan naar info@ekss.nl

Zie verder de algemene voorwaarden

Registerleraar

Aanmeldformulier ScheidingsExpert

Na insturen van dit formulier, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw inschrijving en eventuele mogelijkheden te bespreken.

Inloggen