Aanmeldprocedure

De training is uitsluitend voor onderwijsprofessionals. Zij kunnen zich inschrijven via het aanmeldingsformulier op deze pagina. Wanneer u zich niet rekent tot de groep ‘onderwijsprofessionals’, kunt u eventueel toch op verzoek geplaatst worden. (Gebruikt u hiervoor het contactformulier.)

Op het inschrijfformulier staat op dit moment één training gepland voor schooljaar 2022-2023. Deze training wordt gepland in de directe omgeving van het Groene Hart.  We beginnen de trainingsdagen in verband met eventuele verkeersomstandigheden om 10:00 u (inloop 9:30u) en ronden tussen 15:30 u en 16:30u af.

Je kunt het formulier (eventueel met actiecode) ook vrijblijvend invullen, zodat wij weten voor welke regio en welk cursusvorm de meeste belangstelling bestaat. Vanaf dat moment houden wij u op de hoogte van de mogelijkheden tot het volgen van de training tot ScheidingsExpert. De korting van de actiecode blijft geldig tot we een passende mogelijkheid hebben aangeboden.

Wanneer u gebruik maakt van de open aanmelding, nemen wij, wanneer we het idee hebben een trainingsgroep te kunnen formeren, contact met u op om uw inschrijving definitief te maken.

Plaatsing geschiedt op volgorde van voorkeur en binnenkomst. Wanneer er binnen uw voorkeur nog plaats is binnen een geplande training, krijgt u binnen een week van ons een bevestiging van uw inschrijving met een nota. Pas wanneer deze is voldaan, wordt uw plaatsing definitief. Binnen 5 dagen mag je een reactie verwachten. Mocht dit niet het geval zijn mail dan naar  info@ekss.nl

 

Zie verder de algemene voorwaarden

Registerleraar

Aanmeldformulier ScheidingsExpert

Na insturen van dit formulier, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw inschrijving en eventuele mogelijkheden te bespreken.