Aanmeldformulier ScheidingsExpert

De opleiding ScheidingsExpert van het Expertisebureau Kind | School | Scheiding is een driedaagse opleiding voor onderwijsprofessionals en voor aankomende trainers bij STG EKSS.

Na het actief bijwonen van de drie cursusdagen en het met voldoende resultaat uitvoeren van de zogenaamde schoolopdrachten, zal de cursist worden gecertificeerd en kan voor zijn eigen onderwijsorganisatie het keurmerk ScheidingsExpertSchool binnenhalen door een Plan Van Aanpak (PVA) met zijn/haar eigen schoolteam te ontwikkelen en ter beoordeling aan Stichting EKSS aan te bieden. Deze opleiding wordt op dit moment ook geratificeerd door Registerleraar.

De trainingen worden gegeven op Landgoed Luchtenburg (Luchtenburgseweg 1, 4858 RJ Ulvenhout) onder de rook van Breda. De trainingsdagen beginnen om 9:30 uur en duren tot 16:30 uur. In het cursusgeld inbegrepen is de training door minimaal drie aan EKSS verbonden trainers, al het benodigde cursusmateriaal, toegang tot een afgeschermd gedeelte van de internetomgeving van EKSS alsmede koffie, thee, drank en een geheel verzorgde lunch.
Registerleraar
De ideale groepsgrootte ligt tussen de 25 en 30 deelnemers. Ook het delen en uitwisselen van ervaringen vormen een wezenlijk onderdeel van de cursus.

Dankzij de steun van het ministerie van Veiligheid en Justitie kan in het cursusjaar 2017-2018 de training worden aangeboden tegen een zeer sterk gereduceerd tarief. Alleen de eerste 50 deelnemers krijgen €500,- korting en betalen in plaats van €1249,- nu €749,- voor de complete training en het keurmerk. Ook de licentiekosten voor het eerste jaar zitten bij dit totaalbedrag inbegrepen.

Aanmeldprocedure

De training is uitsluitend voor onderwijsprofessionals. Zij kunnen zich aanmelden via het onderstaande aanmeldingsformulier. Wanneer u zich niet rekent tot deze groep, kunt u eventueel toch op verzoek geplaatst worden. Gebruikt u hiervoor het contactformulier.

Plaatsing geschiedt op volgorde van voorkeur en binnenkomst. Wanneer er binnen uw voorkeur nog plaats is binnen een training, krijgt u binnen een week van ons een bevestiging van uw inschrijving met een nota. Pas wanneer deze is voldaan, wordt uw inschrijving definitief. Binnen 5 dagen mag je een reactie verwachten. Mocht dit niet het geval zijn mail dan naar info@ekss.nl

Zie verder de algemene voorwaarden

Inloggen