Licentie/lidmaatschap

In het najaar van 2019 kunnen scholen zich aansluiten bij onze Stichting. Dit lidmaatschap geeft de licentiehouder een aantal duidelijke voordelen:

  • De licentie geeft toegang tot onze ExpertCommunity. Dit geheel vernieuwde afgeschermd gedeelte van een internetomgeving geeft de gerechtigde gebruiker toegang tot onder andere een vrijwel complete databank van artikelen, rapporten, mediabestanden, tools, trainingsdocumenten. Deze omgeving is bereikbaar via https://expert.ekss.nl
  • Scholen met een licentie krijgen periodieke nieuwsbrieven met actuele ontwikkelingen op het gebied van scheidingen, voor zover deze ontwikkeling relevant is voor het onderwijs; wij informeren u actief!
  • Scholen met een licentie kunnen gebruik maken van onze helpdesk. U kunt schoolspecifieke problemen (uiteraard op ons terrein) voorleggen aan ons team van deskundigen of wij brengen u in contact met professionals die u kunnen helpen. Wanneer u per mail een vraag of probleem aankaart, krijgt u doorgaans binnen 3 werkdagen een reactie. Ook kunt u gebruik maken van een telefonische 24/7 hulplijn; deze is alleen voor licentiehouders bereikbaar voor acute situaties wanneer u binnen hooguit enkele uren advies wilt van onze deskundigen.
  • EKSS biedt u de mogelijkheid om ons model-protocol over te nemen voor school&ouders. Dit protocol beschrijft hoe u als school omgaat met de echtscheidingsproblematiek en de wederzijdse afspraken met de ouders van school.
  • Daarnaast ontvangt u aantrekkelijke kortingen voor onze trainingen, voorlichtingsbijeenkomsten en workshops. (zowel op deelname als voor inkoop)

Het ene jaar zult u meer gebruik maken van onze diensten dan het andere. U moet daarbij ook overwegen dat u door zich aan te sluiten bij Stichting EKSS ook investeert in de ontwikkeling van een landelijk beleid; hoe meer scholen zich bij ons aansluiten, hoe duidelijker het signaal naar politiek en maatschappij dat scholen ondersteunt moeten worden op dit gebied.

Aansluiten

Via ons contactformulier kunt u uw interesse tonen voor een licentie met alle voordelen zoals hiernaast beschreven. U krijgt vervolgens per mail een licentieovereenkomst die u na goedkeuring ondertekend terugstuurt.

De licentie wordt jaarlijks automatisch verlengd met een opzegtermijn van twee maanden. De licentie is exclusief voor scholen die een ScheidingsExpert in opleiding hebben of het keurmerk ScheidingsExpertschool voeren en scholen die ScheidingsBewust zijn .

Inloggen