Driedaagse opleiding tot ScheidingsExpert

€ 1.399,-

Hierbij inbegrepen zijn alle online documentatie, drie dagtrainingen (10:00-16:30u)  door de professionals van EKSS op locatie, alsmede de gehele verzorging van koffie, thee, lunch en overige dranken en versnaperingen. Ook al het benodigde schriftelijke cursusmateriaal is inbegrepen. Tevens is bij de opleidingskosten de schoollicentie (voor maximaal één school per cursist) voor het jaar van opleiding inbegrepen. Deze zelfde school kan in het jaar van opleiding, na goedkeuring van de slotopdracht, het keurmerk ScheidingsExpertSchool voeren.

Keurmerk plaquette

€ 75,-

Scholen die op de gevel willen uitdragen dat zij als ScheidingsExpertSchool zijn aangesloten bij EKSS kunnen een gevelbord bestellen.

Licentie

€ 195,- p.j.

Scholen kunnen zich aansluiten bij Stg. EKSS, en met dat lidmaatschap diverse producten en voordelen binnenhalen. Met het lidmaatschap/licentie krijgt u o.a. toegang tot de ExpertCommunity; grootste databank op dit gebied met relevante artikelen, tools en documenten. Sinds schooljaar 20-21 is ook een standaard protocol voor scholen bij de licentie inbegrepen.

Expert-Community

Inbegrepen

ScheidingsExperts die de training bij EKSS volgen worden automatisch lid van de ExpertCommunity. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Teamtraining

Op aanvraag

De teamtraing kan op de eigen school (incompany) worden gegeven, met of zonder uitgebreid cursusmateriaal, met of zonder lunch en ook kan er, afhankelijk van de schoolbehoefte, een gastspreker worden ingezet. Wanneer de wensen zijn besproken krijgt de school een offerte. De teamtraining  kan één studiedag beslaan maar ook worden verdeeld over twee studiemiddagen. De totale belasting is per deelnemer 8 uur.

Interesse in ons aanbod?

Via ons contactformulier kunt u uw interesse tonen voor een van onze producten en diensten. Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk te informeren over Expertisebureau Kind | School | Scheiding en onze producten en diensten.

Nog andere vragen of opmerkingen? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen d.m.v. ons contactformulier

Onze uitgaves

diverse prijzen

In 2019 verscheen bij Uitgeverij Instondo het boek ‘Omgaan met Scheiding op School’, geschreven door Pieter Stoop, één van de oprichters van EKSS. Het boek vond reeds zijn weg naar heel veel scholen. Er zijn nog enkele exemplaren over, die u kunt bestellen via onderstaande button.

In november 2020 kwam bij Thieme Meulenhoff een special uit van het gerenommeerde onderwijs vakblad: JSW. Stichting EKSS was nauw betrokken bij de totstandkoming en een exemplaar kunt u hier bestellen.