Teamtraining

EKSS is ooit begonnen met het verzorgen van studiedagen voor schoolteams. Deze mogelijkheid is er nog steeds. Wanneer uw school al ScheidingsExpertSchool of ScheidingsBewust is, komt u er misschien achter dat u teambreed de scheidingsproblematiek binnen uw organisatie wilt behandelen. EKSS kan een programma op maat samenstellen. In overleg met het school management van de school worden plaats, tijd en inhoud vastgesteld.Registerleraar Teamtraining

Deze training is uitermate geschikt voor scholen waar de scheidingsproblematiek een grote rol speelt of wanneer deze als erg knellend wordt ervaren.

Scholen die al ScheidingsBewust zijn en daarbij een teamtraining organiseren, mogen na deze training het predicaat ScheidingsExpertSchool voeren.

Procedure

Met de teamtraining leveren we maatwerk, dat betekent dat er in een persoonlijk onderhoud precies wordt vastgelegd wat wij kunnen bieden en wat hiervan het beste past bij uw situatie. Wanneer u uw interesse toont door het invullen van het contactformulier, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.